Eiendomsutvikling

Kontaktperson : Steinar Kvistad

Eiendomsutvikling

 

Eiendomsutvikling – Kompetanse og erfaring innen eiendomsutvikling

Har du et tomteområde du ønsker å selge eller søker samarbeidspartnere til å utvikle, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Bygghuset. Vi har erfaring med en rekke ulike type eiendommer, også større næringseiendommer.

Gjennom hele prosessen legger vi opp til et tett samarbeid mellom eiendomsvirksomheten og entreprenørvirksomhet. Dette sikrer en trygg gjennomføring og kostnadseffektivitet i alle ledd.

Målet med samarbeidet våre kunder og partnere for å gi best mulig verdiskaping. Her er vi våre kunders rådgivere i tidlig fase: vi utarbeider kalkyler, konseptutvikling og markedsvurderinger. Samtidig bistår vi med ren prosjektledelse.

Våre erfarne prosjektledere og eksperter innen eiendomsutvikling har kompetansen som kreves for å skape verdi for din eiendom, enten du er en privat eiendomsutvikler eller representerer offentlige myndigheter. Vi har et tverrfaglig miljø som består av eiendomsutviklere, planleggere, økonomer, ingeniører og jurister, som kan gi råd eller lede utviklingsprosjektet på en måte som skaper trygghet og forutsigbarhet.

Kontaktperson : Steinar Kvistad