Ellingsrud fleridrettshall

Bygghuset AS bistått med entreprenørens prosjektledelse ifm oppføring av Ellingsrud Fleridretthall for Oslo Kommune

Ellingsrud fleridrettshall

Kontaktperson :
Lars Erik Østgaard

På vegne av totalentreprenør har Bygghuset AS bistått med entreprenørens prosjektledelse ifm oppføring av Ellingsrud Fleridretthall for Oslo Kommune. Anlegget er på 2.500 m2 bestående av 2 spilleflater med kombielastisk sportsgulv for fleridretter som; håndball, basket, badminton, volleyball, innebandy og turn. I tillegg er det tilhørende 6 stk garderobe- og dusjanlegg, samt 2. etg med tekniske rom, klubblokaler og tribuneanlegg med kapasitet til ca 100 sitteplasser. Uteanlegg med veier, p-plasser, fordrøyningsmagasin for overvann og grøntanlegg. Oppvarming av hallene er løst med bergvarme.

Hallene er fundamentert med peler, råbygg og tribuneanlegg er bygget i kombinasjon av stål, hulldekker og prefabrikkerte betongelementer. Vegger av sandwichelementer, og tak av lett-takskonstruksjon.

Hallen som er tegnet av Hille Melbye Arkitekter AS ble bygget i 2010 og hadde en entreprisekostnad på ca 35 mill eks mva.

Bygghuset sine oppgaver:

  • Prosjektledelse med overordnet ansvar for økonomi, innkjøp, kontakt med Byggherre entreprenører og leverandører, og styring prosjektorganisasjon.
  • Prosjekteringsledelse med styring av prosjekteringsteam bestående av ARK, RIB, RIV, RIE, RI-AKU, RI-brann, RI-vei