Tjuvholmen

Fru Kroghs Brygge 1-3 og 4-8

I fbm utbygging av nye Tjuvholmen, skal det bygges ca 900 boliger, handel, service, restauranter på bakkeplan, kontorarealer, hotell, kunstsenter med skulpturpark, opplevelsessenter med utsiktstårn, veier, broer, plasser, parker, kaifronter, strandpromenader og øvrig utomhusanlegg, kanaler, teknisk infrastruktur, og garasjeanlegg til ca 800-biler.

Bygghuset AS har bistått utbygger, Tjuvholmen Utvikling AS, i forbindelse med prosjektering og oppføring av flere bygg på Tjuvholmen.

Fru Kroghs Brygge 1-3 og 4-8

Fru Kroghs Brygge 1-3 og 4-8 er tegnet av de Danske arkitektene Schmidt Hammer Lassen architects K/S. Fasadene er utført som en hvit pussfasade med innslag av platekledning type TECU GOLD. Takflater er beplantet med en lavtvoksende staude, samt Sedumdekke.
Byggene har en fantastisk beliggenhet ytterst på Tjuvholmen. For at flest mulig av leilighetene skal få utsikt ut Oslofjorden, har byggene fått en karakteristisk form med trappinger i fasadene.

Fru Kroghs Brygge 1-3 er på til sammen 6400 m2 BRA og rommer 43 leiligheter for salg i plan 2-8.
I den nederste etasjen er det etablert et felles servicesenter for beboerne (såkalt Selvaag pluss konsept).

I Fru Kroghs Brygge 4-8 er det etablert et SPA-anlegg i underetasje og plan 1. SPA-anlegget, som i tillegg til garderobeanlegg rommer bassenganlegg, treningsrom, behandlingsrom og resepsjon, er på til sammen ca. 400 m2 BRA. I plan 2-8 er det bygget 28 leiligheter for salg.

Bygget er på totalt ca. 2.650 m2 BRA.

Bygghuset sine oppgaver:

  • Prosjekteringsledelse fra og med avsluttet forprosjekt.
  • SHA koordinator prosjektering (KP)
  • Kontrahering