Tjuvholmen

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2-8

I fbm utbygging av nye Tjuvholmen, er det bygget ca 900 boliger, handel, service, restauranter på bakkeplan, kontorarealer, hotell, kunstsenter med skulpturpark, opplevelsessenter med utsiktstårn, veier, broer, plasser, parker, kaifronter, strandpromenader og øvrig utomhusanlegg, kanaler, teknisk infrastruktur, og garasjeanlegg til ca 800-biler.

Bygghuset AS har bistått utbygger, Tjuvholmen Utvikling AS, i forbindelse med prosjektering og oppføring av flere bygg på Tjuvholmen.

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2-8

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2-8 tegnet av NSW Arkitekter AS og består av 58 leiligheter for salg i plan 3-11, i plan 1 og 2 blir det kontorlokaler. Bygget er på totalt ca. 4.360 m2 BRA. Leilighetene har adkomst via svalganger i midten av bygget. For å gi lys inn i svalgangene er to hjørneleiligheter i plan 5 og 6 erstattet med en felles terrasse med åpning inn mot svalgangene. Tilsvarende er det åpninger i taket for å slippe lys ned i svalgangene.

Hovedmaterialet i fasaden er svart teglstein. I enkelte partier ved balkonger, takoppbygg samt felles terrasser blir det benyttet platekledning.

Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise med Veidekke med en entreprisekostnad på ca. 100 mill. eks. mva.

Bygghuset sine oppgaver:

  • Byggherreombud fra og med kontraktsinngåelse med totalentreprenør.